Vallalisteõhtu planeerimine on täies hoos

Kõige olulisem, mida pidada meeles!

Ideid, mida vallalisteõhtul ette võtta, leiab internetiavarustest tohutult. Peamine, millest lähtuda on pruut-peigmees ning nende soovid ja iseloomud aga kindlasti võiks see olla midagi vahvat ning meeldejäävat, mida sõpradega koos ette võtta. Individuaalne lähenemine on oluline selleks, et toredast üritusest kujuneks vahva õhtu nii pruudile-peigmehele kui ka asjaosalistele. Kindlasti ei tasuks vallalisteõhtut korraldada nagu filmides nähtud, vahetult enne pulmapidu. Noorpaaril ei ole kerge vastu pidada pikka pulmapäeva, kui ei ole eelmisel ööl korralikult välja puhanud. Ja korralik puhkus ning värskelt alanud hommik on üks olulisemaid tegureid õnnestunud pulmapäevaks. Kõige parem on planeerida vallalisteüritus näiteks nädal, veelgi parem, kaks nädalat enne pulmi. Üks väga oluline asjaolu, mida tihti ära unustatakse on väike luuretöö, et uurida noorpaarilt teineteise plaanide kohta. See on vajalik selleks, et olla kindel, et sellel päeval ei ole olulisi ettevõtmisi noorpaaril ning muidugi, et juhuslikult ei ristuks noorpaari teed peo käigus. Ja muidugi, mitte vähem olulisem, mida silmas pidada, on peo eelarve. Lähtuge alati kõikide võimalustest ning arvestage kindlasti sellega, et pulmade tipphooaeg on suvel, see on aastaaeg kui enamikel inimestel on puhkuste aeg ning palju üritusi ning muid tegevusi plaanis. Neid kõiki asjaolusid ning seltskonna võimalusi kombineerides tuleks leida see eelarve vahemiks, mis oleks võimetekohane igale osalisele.  Ja kui omal organiseerimiseks aega napib, leiab veebist väga palju erinevaid teenusepakkujaid, kes pakuvad niivõrd palju erinevaid üritusi, mis on algusest lõpuni teie jaoks ära organiseeritud,  ainukeseks vaevaks on kaasa võtta hea tuju ning nautida üritust. Ja lõpetuseks-olgu tegu pildistamise, buduaari naisteõhtu, rahulikuma saunaõhtuga või ekstreemsema seiklusrikka üritusega, on kindel see, et mingi vahva meenutus võiks peaosalisele sellest päevast jääda. Vallalisteõhtu jaoks on kombeks tellida erinevaid vahvaid tooteid, mis hiljem jäävad asjaosalistele meenutama toredat õhtut, mis sai veedetud sõprade seltsis. Lähtuge siinkohal valikut tehes seltskonna huumorisoonest ning niiviisi on garanteeritud õnnestunud ja vahva meenevalik.

Kokkuvõtteks on vallalisteõhtu korraldamisel puhul kõige olulisem see, et üritus oleks tore, lõbus ja meeldejääv nii noorpaarile kui ka külalistele.

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!