Lõpukingitused!

Kingiideid kooli ja lasteaia lõpetamiseks

Kooli-ja lasteaia lõpupidude aeg on käes. Selle tõttu murravad paljud inimesed pead, et mida lapsele, noorele ja ka õpetajale kinkida sellel tähtsal päeval. Lastele,  ei ole kingituse valimine alati kõige kergemast killast. Esimene ja  kõige kergem idee on kinkida kindlasti kas raha või kinkekaart, et kingisaaja ise valiks omale midagi meelepärast. See on alati kõige lihtsamat teed minek ja tänapäeval pigem isegi kõige ootuspärasem valik. Kinkekaart või rahaümbrik on kingitused, millega ei kaasne mingit emotsiooni pikemaks ajaks ja nende väärtus on kaduv. Need saab ära kulutada kiire emotsiooniostuna ning see ongi kõik, mida selline kingitus pakub. Kui soov on, et kingitus annaks edasi ka head soovid ja  emotsiooni, siis võimalusi selleks on väga palju.  Esmajoones tasub mõelda kingisaaja huvide ja hobide peale, nendest mõtetest on võimalik juba palju ideid ammutada. Eeskätt tasub siinkohal mõelda praktilistele ja vajalikele  kingitustele. Sellised kingitused võiksid olla midagi, mis leiaksid kasutust iga päev, sest praktilisus on tänapäeval väga hinnatud tegur-näiteks seljakott, millel on lapse nimi või mõni sümbol, on väga vajalik ja praktiline kingitus. Jalgpalli harrastavale spordisõbrale miks mitte valida midagi treeningvarustusest, sest sportides kulub varustust korralikult või hoopis nimeline joogipudel, mis on lausa asendamatu treeningutel. Joogipudeliga on alati võimalus värskendav jook mugavalt kaasa võtta ükskõik kuhu parasjagu liikumas olete ning sportides on alati hea, kui joogipudel on käepärast, et janu kustutada. Joogipudeli kasutusvaldkond on väga lai ning selle tõttu sobib ise disainitud pildi ja/või tekstiga joogipudel kingituseks igale tähtpäevalisele. Kooli lõpetamised on need tähtpäevad, millal on võimalik lähedastel oma armsale ellu astuvale noorele  kõige kaunimaid ja emotsioonidest tulvil kingitusi kinkida. Neid kõiki kingitusi ühendab praktilisus ning head emotsioonid, mis jäävad kingisaajale südamesse pikkadeks aastateks.Seljakott NetiKInk e-poest on sobiv sünnipäeva kingitus

 

 

 

 

 

 

Lasteaia lõpetamise puhul on hea mõte seostada lõpukingitus kooli minekuga. Sussikotid, pinalid ja seljakotid on need kingitused, mis on on aastast aastasse kõige populaarsemad lasteaia lõpukingitused olnud. Pinalile on võimalik trükkida oma soovitud pilt ja/või tekst. Lõpptulemus on tõeliselt meeldejääv kingitus ja kingisaaja võib kindel olla, et tema pinalit ei aeta kellegi teise omaga segamini. Pinali kujunduseks võib kasutada lapse enda pilti või hoopis pilti tema lemmikloomast, samuti on väga populaarne kujundusena kasutada lapse lemmikkangelasi ja sellele pildile võib lisada veel lapse enda nime. Sussikotid leiavad kasutust  peamiselt trenniriiete ja vahetusjalanõude  hoiustamiseks. Lasteaialastele tellitakse põhiliselt nimelisi sussikotte aga loomulikult ei puudu lemmik multifilmitegelaste piltidega kotid, mida kasutatakse samuti trennitarvikute jaoks või lihtsalt sussikotina. Lisaks leiab antud kott palju kasutust ka  seljakotina, sest lastel on alati mänguasju jm vajalikku kaasa tarvis võtta.  Lisaks üks vahva mõte lõpukingituseks on kinkida lapsele rahakassa, sest selles vanuses on hea hakata lapsele õpetama raha väärtust ning kogumist. Üks lahe idee on teha rahakassa sellise kujundusega, mille jaoks laps soovib raha koguda- näiteks “Joosepi trikiratta fond” juurde võib lisada ka trikiratta pildi ning hästi vahva ja motiveeriv kingiidee ongi olemas. Kui sinna ka väike “seeme” põhja on pandud, valmistab selline kingitus kindlasti suurt rõõm. Kõik need on väga praktilised kingitused, mis leiavad kasutust iga päev ning andes juurde veel isikupärasuse lapse nime ja lemmikkangelase näol, on üks kasulik ning vahva kingitus garanteeritud.

 

 

 

 

 

Õpetajad tegelikult ei oota hinnalisi kingitusi, vaid nende jaoks on kingitusega edasi antav siiras ja armas emotsioon kõige olulisem! Soojad ja armsad tänutunded on võimalik realiseerida väga mitmel viisil. Näiteks fotokividel, mis oma erilise välimusega eristub kõigist teistest tavapärastest fotoraamidest ning oma loodusläheduse tõttu sobib igasse interjööri.  Fotokivile saab trükkida ilusad soovid või pildi ning õpilaste nimed ning tulemuseks on üks ääretult kaunis ja omapärane kingitus. Alles hiljuti saime me teha õpetajatele kingituseks kaunid lillevaasid, mille õpilased olid ise kujundanud ning peale said ka õpilaste nimed. Väga armas ja südantliigutav kingitus valmis, lillevaasi praktilisus koos edasi antud soojade emotsioonidega toob õpetajale rõõmu väga pikkadeks aastateks. Fotokruusid ning termostassid ning teepudelid on samuti ka kooli-ja lasteaia lõpetamisteks väga populaarsed valikud. Nad on lihtsalt niivõrd universaalsed kingitused, mis on võimalik väga ägedateks disainida ning noortel on alati nii vahvaid ideid, et lõpptulemuseks on alati midagi meeldejäävat ning teistest eristuvat.

 

 

 

 

 

 

Soe ja hea tunne, mis tekib kingitusega kaasa antud erilisest soovist või armsa foto vaatamisest, toob kingisaajale alati meelde kinkija ning tema poolt edasi antud südamlikud emotsioonid. Ja need armsad emotsioonid jäävad meile südamesse igaveseks. Aeg kaob ja mälestused hääbuvad, kuid emotsionaalse väärtusega kingitus jääb südamesse igavekseks!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!