Laadahooaeg on alanud!

Eristuge laadal teiste seas!

Pea igal nädalavahetusel toimub Eesti eri paigus põnevaid laatu ja väljamüüke. Laat on suhtlemise ja kokkusaamise koht. Iga ettevõtja ja eraisik, kes laadal müüb oma toodangut või tutvustab teenuseid, soovib kindlasti köita inimeste tähelepanu ning jääda laadalistele meelde! Üks väga hea idee silma paistmiseks on kasutada oma firma või toodangu sümboolikat ning vahvaid ja humoorikaid tekste riietel ja mütsidel. Mida omanäolisem ja väljapaistvam on kujundus, seda paremini on võimalik teistest eristuda. NetiKingi tootevalikust leiate hästi palju praktilisi tooteid, mis on võimalik oma pildi ja/või tekstiga teha omanäoliseks ning silmapaistvaks. T-särgid ja põlled on siinkohal vaieldamatult kõige populaarsemad tooted, kuna oma praktilisuse tõttu leiavad nad laatadel kõige enam kasutust.  Humoorikate lausetega ja piltidega särgid paistavad hästi silma, mis annab Teile võimaluse inimese tähelepanu püüda ning kliendiga vestlema asuda.  Põlle puhul saate valida mitme erineva tegumoe vahel. Valikus on pildiga põlled ja kaunite tikanditega põlled. Tikkimisniitide ja põlle värvivalik on üsna suur, nende hulgast on Teil võimalik ise valida omale meelepärased värvid ning isikupärane ja teistest eristuv põll ongi valmis!

 

 

 

 

 

 

 

Päikesepaistelise ilmaga on asendamatuteks abimeesteks nokamütsid ja päikesevisiirid.  Kui õues särab päike, aitab nokamüts kaitsta silmi ja nägu päikese eest. Nokamüts on niivõrd universaalne ja praktiline toode, et sobib kandmiseks kõikidele. Nokamütsid ja päikesevisiirid on just sellised toode, mida märgatakse palju ning niiviisi on ka teie ettevõtte logo hästi nähtava.

 

 

 

 

 

 

Kuna ilm on meie kliimas alati ettearvamatu ei maksaks laadale minnes unustada soojemaid riideid kaasa võtta. Meie tootevalikust leiate nii fliise, dressipluuse kui ka jopesid, mille saate samamoodi ise disainida nagu kõik teised tootedki. Nii, et ka jahedama ilmaga on teil võimalik olla soojas aga samas paista teiste seast silma.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehke lihtsa vaevaga praktilised tooted eriliseks, pange mängu kogu oma fantaasia ja paistke oma meeskonnaga laadal teiste seast silma. Piisab vaid ühest heast ideest ja Teil on võimalus eristuda kõigi teiste laadaliste seast! Nii nagu Teie tooted ja toodang on eriline ja põhiliselt ka käsitöö, olge ka Teie ise teistest eristuv, et jääda meelde ja olla äratuntav.

Kui omal ideid napib, võtke meiega ühendust, tänu pikaaegsetele kogemustele saame teid kindlasti aidata ning koos välja mõelda midagi vahvat!

NetiKink kingituste e-poest

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Meie tooted on pärit Euroopa suurimatelt tarnijatelt ja kuna toome enamus vastavaid tooteid ise maale, siis on ka hinnad tihti soodsamad, kui teiste fotomeenete pakkujate juures. Praktiliselt kõik tooted on meil kohe laos olemas ja samuti valmistame praktiliselt kõik tooted (selle all mõtleme siis tootele trükkimist või muul moel kohandamist) ise. Teie tellimust ei saadeta kuskile kolmandasse firmasse tegemisele vaid selle teevad valmis meie klienditeenindajad. NetiKink kontor ja tootmine asub meil Keilas, kus meil on ka väike esindussalong, kuid pood on täielikult internetipõhine ja saadame oma tooteid kõikjale üle Eesti. Meie salongist leiate nüüd ka lisaks fotomeenete valikule ka huvitavaid teesid, kohvisid ja maiustusi. Seega on Teil võimalik tellida kingituseks ilus fotomeene ja selle juurde ka kõik muu kinkimiseks osta. Transpordi valikutest on saadaval SmartPost, Post24 (Omniva pakiautomaadid) ja Eesti Posti pakiteenused kulleriga. Kuid loomulikult võite ka ise Keilasse NetiKink salongi oma tellimusele järgi tulla – siis ei lisandu mingeid transporditasusid.

Teie unistused, meie teostus! Unikaalsed ja kordumatud kingitused!