Uued kingitused tulemas

Uued kingitused NetiKink e-poes

Uued kingitused NetiKink e-poesNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga või tikandiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane.
Just praegu pakitakse meie kontoris lahti taas uusi kaste ja meie tootevalikusse lisanduvad mitmeid uusi tooteid. Seega jälgige kindlasti meie uudiseid, sest hakkame siin järjest teada andma, kui uus toote saadaval.
Kingitus ei pea olema suur ja ega harukordne. Sünnipäeva kingitus võib väga hästi olla pisike igapäevaselt vajaminev asjake. Südamest tehtud kingitus võib olla näiteks kena võtmehoidja või lapike prillide puhastamiseks, pehme saunalina või matkakruus. Praktiline tarbeese leiab sageli kasutust ning meenutab igakord ka kinkijat, häid emotsioone ning ühiselt koosveedetud hetki.

Sina valid kingituse ja meie teeme selle valmis. Nii lihtne see ongi.

Kingitused internetist – NetiKink