Teeni raha internetis koos NetiKink kingituste e-poega

Teeni raha internetis koos NetiKink kingituste e-poega

Teeni raha internetis koos NetiKink kingituste e-poegaKas omad blogi või oled muidu aktiivne internetis? NetiKink.eu kingituste poega on sul nüüd reaalselt ka võimalik ise endale raha teenida. Oleme käivitanud spetsiaalse soovitaja programmi, mis annab võimaluse teenida boonuseid ka teie soovitatud sõprade tellimustelt. Ja lisaks anname võimaluse ka kokkuleppe sõlmimisel ka rahas väljamakseid saada. Oled huvitatud? Kui jah, siis toimi järgnevalt:

  • Loo endale püsikliendi konto meie e-poes
  • Püsikliendi kontol on Teil eraldi sekstioon “Soovitaja programm”
  • Antud punktis saate erinevad lingid, mida saate jagada sotsiaalmeedias, foorumites jne.
  • Lisaks võite ka otse antud lehelt kuni viiele sõbrale saata kutsed liitumiseks

Iga sõbra esimeselt tellimuselt saate 15% ka oma boonusraha kontole raha.

Ja kui Teil on huvi suurem meiega raha teha, siis pakume veelgi paremaid võimalusi – kokkuleppe sõlmimisel muudame Teie kliendigruppi ja saate ka rahalisi väljamakseid küsida ning lülitame sisse ka funktsiooni, mis tagab iga teie kaudu kliendiks tulnud kasutaja tellimustelt 7% teile boonusraha.

Tundub huvitav? Kui jah, siis vaadake kindlasti meie e-poe püsikliendi kontole.

NetiKink kingituste e-poest

KIngitused ja kingid internetist - NetiKinkNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud, hommikumantlid tikandiga ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.

Sina valid kingituse ja meie teeme selle valmis – nii lihtne see ongi!

Kingitused internetist – NetiKink