Jõulukingitus vanaisale

Jõulukingitused netikink kingituste e-poest

Jõulukingitused vanaisale NetiKink kingituste e-poest

Jõulude ajal tahavad kõik kingitusi saada, olgu tegemist lapsega või täiskasvanuga. Lapselik elevus jõulukingitust lahti pakkides on täpselt samamoodi ka armsa vanaisa silmis.
Millega üllatada oma vanaisa jõulude ajal sel aastal? Mis teeks talle rõõmu ka jõuluaja möödudes?
Netikingi e-poes pakume just selliseid kingitusi, mis pakuvad meeldivaid mälestusi ka hiljem, jõuluaja lõppedes. Pakume nii praktilisi kui kalihtsalt silmailuks sobivaid meeneid. Meie toodete seas on sobivaid kingitusi igale eale ja erinevate hobidega meestele. Tule uudista Netikingi e-poes rahulikult ringi ja anna teada, millist kujundust oma väljavalitud tootele soovid. Meie töö on kiire ja korralik ning võid olla kindel, et sinu ainulaadne üllatus teeb vanaisa meele rõõmsaks ja tuju heaks.

Kingitused NetiKink e-poest

Fotokruus on praktiline kingitus jõuludeksNetiKink e-pood on keskendunud just väikestes kogustes personaliseeritud kingituste valmistamisele. Meie tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse aga ka suurel hulgal teisi huvitavaid meeneid. Mitmed firmad on juba avastanud meie e-poe, kus neil on võimalik soodsalt ja vajadusel ka ainult ühe kaupa oma logodega tooteid tellida. Näiteks on mõni ettevõtte läinud seda teed, et igale töökaaslasele kingitakse sünnipäevaks ettevõtte logoga ja töötaja nimega fotomeene. Nii saab kingituses ühendada personaalsuse ja praktilisuse. Ettevõtte logo võib asendada ka hoopis mõne huvitava ja meeldejääva ühisürituse pildiga või väiksema ettevõtte puhul ka kollektiivi pildiga. Taoline kingitus jääb kingisaajale pikaks ajaks meelde ja kui antud töökohalt lahkutakse, meenutab saadud kink endiseid töökaaslaseid ka aastate pärast.
Lisaks sünnipäevadele saab meie e-poest tellida vahvaid fotomeeneid töötajatele ka erinevateks ettevõtte ühisüritusteks. Auhinnaks parimale suustajale näiteks ettevõtte logoga ja aastaarvuga põll ja parimale matkasellile oma termos.

Kingitused internetist – NetiKink