Lihtsad kingitused tööpostil

Lihtsad kingitused tööpostil

Kingitus töökaaslasele NetiKink e-poestPaljudes kollektiivides on pidevalt mure mida kinkida ühiselt oma töökaaslastele sünnipäevaks või ka muudeks tähtpäevadeks. Mõnes kohas piirdutakse lihtsalt lilledega, mõnes kohas pannakse ühiselt rahad kokku ja ostetakse mõni meene. NetiKink e-poest tellitavad erinevad fotomeened võimaldavad luua väga huvitavaid ja isikupäraseid kingitusi igaks tähtpäevaks. Olgu selleks kolleegi sünnipäev või jõulukingitused kogu personalile.

Kingitused NetiKink e-poest

NetiKink e-pood on keskendunud just väikestes kogustes personaliseeritud kingituste valmistamisele. Meie tootevalikus on palju erinevaid fotokruuse aga ka suurel hulgal teisi huvitavaid meeneid. Mitmed firmad on juba avastanud meie e-poe, kus neil on võimalik soodsalt ja vajadusel ka ainult ühe kaupa oma logodega tooteid tellida. Näiteks on mõni ettevõtte läinud seda teed, et igale töökaaslasele kingitakse sünnipäevaks ettevõtte logoga ja töötaja nimega fotomeene. Nii saab kingituses ühendada personaalsuse ja praktilisuse. Ettevõtte logo võib asendada ka hoopis mõne huvitava ja meeldejääva ühisürituse pildiga või väiksema ettevõtte puhul ka kollektiivi pildiga. Taoline kingitus jääb kingisaajale pikaks ajaks meelde ja kui antud töökohalt lahkutakse, meenutab saadud kink endiseid töökaaslaseid ka aastate pärast.
Lisaks sünnipäevadele saab meie e-poest tellida vahvaid fotomeeneid töötajatele ka erinevateks ettevõtte ühisüritusteks. Auhinnaks parimale grillijale näiteks ettevõtte logoga ja aastaarvuga põll ja parimale matkasellile oma termos.

Kingitused internetist – NetiKink