T-särk on praktiline kingitus

Praktiline kink – t-särk

Vajad elevust tekitavat kingitust naisele, mehele, lapsele? Miks mitte kaaluda mõtet, et teha kingituseks omanäoline t-särk. Netikingi tootevalikus on mitmeid mudeleid ja erineva värvivalikuga t-särke nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka spetsiaalselt sportimiseks. On pakkuda ka pika varrukaga särke.
Kuidas t-särki kujundada, mis sinna peale lasta printida – lase oma loovusel lennata! Selleks võib olla lihtsalt meeleolukas pilt, mõni sobiv motiiv, kingitusesaaja enda nimi või hoopis mõtlemapanev ütlus mõnelt kuulsuselt.
Kingituse tellimine on imelihtne – vali välja sobiv toode, anna meile teada, millist kujundust soovida ning vahva üllatus on peagi valmis.

NetiKink kingituste pood

Praktilised kingitused sünnipäevaks, sõbrapäevaks, isadepäevaksNetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.