Septembri esimesel nädalavahetusel on tulemas suuremad uuendused

Uuendused NetiKink kingituste e-poes

NetiKink kingituste e-poe hooldustöödSeptembri esimese nädalavahetuse (alates 3. septembrist) oleme planeerinud läbi viia NetiKink kingituste e-poes läbi suuremad uuendused ja seoses sellega ei ole vahepeal võimalik ka e-poe kaudu tellimusi esitada. Praeguste plaanide kohaselt peaks meie e-pood olema taas töös hiljemalt teisipäeval 6. septembril. Kuid kui kõik läheb plaanide kohaselt, siis oluliselt varem. Mis on plaanis uuendada:

  • Kujundus – ja põhitähelepanu on nüüd mobiilsetel seadmetel. Oleme saanud palju klientidelt kirjus selle kohta, et meie e-poodi ei saa kasutada mobiilsete seadmetega. Nüüd tahame selle vea parandada.
  • Omniva uuendused – Omniva on viimasel ajal palju uusi automaate paigaldanud, kuid tehniliste probleemide tõttu ei ole meie saanud uusi pakiautomaate enam oma nimekirja. Peale uuendust hakkab taas automaatselt Omniva andmevahetus tööle.
  • Plaanitud on lisada SmartKulleri teenus
  • Uus ja täiustatud püsikliendi boonusraha programm

Uuenduse käigus – kõik juba esitatud tellimused on töös edasi, selle pärast pole vaja muretseda. Ehk kui esitate tellimuse enne 3. septembri hommikut – siis tootmine töötab meil ikka edasi ja tootmine saab tellimustele ligi. Lihtsalt alates 3. septembri hommikust ei võta me e-poe kaudu enam uusi tellimusi vastu, kuni uuendused on lõpetatud.

NetiKink kingituste pood

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.