TIKITAVAD TOOTED

Teeme tikkimismasina abil kingitused põnevaks!

Mõni aeg tagasi sai Netikingi meeskond täiendust uue tikkimismasina näol. Oleme seda aparaati nüüd katsetanud ja teinud proovitöid. Masin on hea ja nüüd on aeg esitleda ka teile, mida kõike sellega tikkida saab.
Mõnusad puuvillased kotid on just nagu loodud selleks, et neile midagi ilusat peale tikkida. Saadaval on kahte erinevat mudelit. Lühikese sangaga ja õhemat kotti pakume hetkel vaid naturaalset tooni, samas pika sangaga ja tugevam kott on saadaval kuues erinevas värvitoonis.

riidekott-mara-tikitud-nime-javoi-motiiviga riidekott-kanu-tikitud-nime-javoi-motiiviga

Suurepäraselt saab erinevaid motiive ja tekste tikkida ka põlledele. Neid on meil samuti saada kahte eri mudelit. Bistroopõll on ilma ülaosata ja kokapõll on täispikk variant. Põllede värvivalik on väga lai, leiab sobiva igale maitsele. See on  suurepärane ja originaalne kingitus kokandushuvilistele.

bistroopoll-greenwich-tikitud-nime-javoi-motiiviga kokapoll-gala-tikitud-nime-javoi-motiiviga

Peakatetest on pakkuda nokamütsi ja päikesevisiiri. Mõlemile saab tikkida peale motiive ja tekste, ning lihtsast peakattest saab kerge vaevaga uhke aksessuaar. Sobib üllatuseks sõbrale või lausa tervele meeskonnale.

nokamuts-buzz-tikitud-tekstiga   paikesevisiir-ace-tikitud-tekstiga

Peale nende on pakkumisel lai valik saunalinasid, käterätte ja saunaseelikuid. Värvivalik on lai ning ka võimalus valida eri suuruste vahel. Igale pereliikmele oma nimega rätik – kas pole hea mõte?

saunalina-continental-teie-soovil-tikitud-tekstiga     kateratik-baas-teie-soovil-tikitud-nimega

Netikingituste salongi töökas kollektiiv teeb oma tööd südamega ja teenindus on kiire.
Paku välja oma idee ja meie teeme selle valmis!