Omniva teenuse kvaliteedist…

Meilt on mõned korrad küsitud, et miks teeme tasuta saatmise kampaaniaid ainult SmartPostiga, mitte aga Omnivaga. Omniva pakiautomaatide võrgustik on parem, lisaks on neil ka postkontorid olemas kuhu pakke saab tellida. Kuid siiski eelistame meie ja soovitame ka klientidele SmartPosti. Põhjus on lihtne – teenuse kvaliteet. Kuigi Omniva teenuse kvaliteet on OLULISELT paranenud viimaste aastatega, suudavad nad endiselt meid üllatada. Viimane juhtum oli paar nädalat tagasi. Meie tootevalikus on sellised huvitavad tooted nagu Fotokivid. Tegu on spetsiaalsete kividega, millele saame pildi trükkida. Olles antud kivisid mitu aastat juba kasutanud teame, et tegu on ikka väga kõvade asjadega. Kivi purustamiseks tuleb kasutada väga tugevat jõudu ja haamrit (oleme pidanud paar praaki purustama enne ära viskamist). Seega pakendame antud kivid ainult mullikilesse ja pappkarpi.

Kingitused internetist - NetiKink 20160615_122227Suur oli meie üllatus, kui paar nädalat tagasi võttis üks klient meiega ühendust ja ütles, et sai Omniva pakiautomaadist kätte katkise kivi. Saime ka pildid toote kohta ja tõesti – kivi on katki mis katki. Kuna teame, et Omnivaga ei tasu vaielda, sest neil on alati õigus, sai siiski sellel korral nendega ühendust võetud, et mis toimub. Asja menetleti ja paari päeva pärast saime vastuse (siin muutmata kujul avaldatud):

Vastuseks teie pöördumisele:

Saadetise CE………………EE sisuks olev kiviplaat on üsna õhuke ja õrn toode, see kvalifitseerub kergesti purunevate esemete alla (nt klaas, keraamika, elektroonikaseadmed jms). Antud olukorras sellise sisuga saadetise saatmiseks on võimalik juurde osta „Ettevaatlik käsitlemine“ lisateenuse. Juhul kui puudub eelnimetatud lisateenus, töödeldakse saadetised läbi automatiseeritud sorteerimisliini ning saadetakse ühismahutites, kus võib olla eriraskustega saadetisi ning pakend peab kannatama diagonaalis kukkumist kuni 80 cm kõrguselt. Kui nimetatud lisateenust ei kasutata/ei tellita, siis kahjuks ei võta post vastutust saadetise sisu säilimise eest.

Antud saadetisel puudus lisateenus “Ettevaatlikult käsitlemine” ning sellest tulenevalt ei kuulu antud saadetis nr. CE………………EE hüvitamisele.

Peale seda võtsime kontoris ühe vastava kivi ja tegime sellega tõesti uuesti loomteste. Me kukutasime seda kivi korduvalt erinevatelt kõrgustelt maha. Vahe oli selles ainult, et kuna kontoris on meil vaip maas (tavaline kontori õhuke vaip), siis ei olnud kivil kukkudes ümber ei mullikilet ega karpi. Isegi kahe meetri kõrguselt ääre peale kukkudes – kivi ei purune! Peale mitut korda tuli tagant üks kild lõpuks lahti, kuid kivi on siiani kontoris terve ja näidiste riiulis. Meie ei suuda enam tõesti mõista, mis toodet Omniva süsteemis ei loeta kergesti purunevaks – sest varasemalt on nad suutnud ka metalllist tooteid ära lõhkuda.

Kuid eks see ole meie ettevõtte risk. Antud klient sai ilusti meie kulu ja kirjadega uue toote. Omnivaga edasi vaielda ei viitsi, kuid jagame ikka oma kogemusi.

Kingitused internetist – NetiKink