Tee väikese kingitusega suurt rõõmu!

Emadepäeva kingitused NetiKink e-poestJärgmisel pühapäeval, 8.mail on emadepäev.
See on eriline ja südamlik päev, sest meil kõigil on kuskil keegi, keda meenutades süda soojaks läheb. Olgu selleks siis ema, kasuema, ristiema, vanaema või keegi muu oluline inimene. Emadepäev on nende päev, kelle hell käsi on lapse pead silitanud ja kelle armastus kunagi otsa ei saa.
Ära pea seda iseenesest mõistetavaks, et su elus on kallid inimesed! Palun võta emadepäeval aeg maha ja kui see võimalik on, mine oma emale külla. Võta kaasa lilleõis ja üllatus, mis emale pikaks ajaks meenutab, et ta on kellegi elus väga oluline ja tähtis.
Kui kingi valimisega hätta jääd, siis NetiKink.ee e-poes on palju erinevaid tooteid, mis just selleks tähtpäevaks sobilikud on. Tule tutvu meie tootevalikuga www.netikink.eu lehel. Tee oma emale rõõmu. Tee väikeseid asju suure armastusega! Kasutage ostukorvis EMA2016 koodi ja saate kõikide toodete hinnast -15% kuni emadepäevani.
PS! Külasta ka meie FB lehte, seal on hetkel käimas vahva loosimäng.

NetiKink kingituste pood

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid sõbrapäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Kõikide meie toodetega saate tutvuda T-R kella 11-17 ja L kella 10-14 meie Keila esinduses. Seal saate tutvuda ka kogu Tee- ja kohvipoe tootevalikuga.