Toetage Keila Hiirekese Perekeskuse sündi

NetiKink toetab Hiirekese Perekeskuse sündi

NetiKink toetab Hiirekese Perekeskuse sündi KeilasNetiKink pakub võimalust toetada Hiirekese Perekeskuse sündi Keilas. MTÜ Hiirekese Mängutuba alustas tegevust 2007 aasta sügisel ja ühendab endas koolieelikutele mõeldud Hiirekese Mängutuba ja suurematele lastele mõeldud Hiirte Mängumaad. Sel suvel läheb Mängutuba remonti, et sügisel avada uksed suurema ja uuema Hiirekse Perekeskusena, et pakkuda Keila ja selle lähiümbruse peredele veel enam teenuseid. Ruumide remondiks vajalikud rahalised vahendid, millest suurim kuluartikkel on põrandakatete uuendamine ning küttelahenduse parendamine õhksoojuspumpade näol, tulevad Ühingu enda eelarvest. Vaja on koguda vähemalt 3200 eurot. Ostes Netikink e-poest Hiirekse Perekeskuse logoga tooteid, saate kaasa aidata selle summa kokku saamisele ja Hiirekese Perekeskuse sünnile. Kõik tooted, mida ostes toetate Hiirekese Perekeskuse loomist on koondatud eraldi kategooriasse – Toeta Hiirekese Perekeskust. Kõrvaloleval pildil on näha ka tassid, mis on saadaval Hiirekese Mängutoas.

NetiKink kingituste e-pood

NetiKink e-pood on ühe suurema fotomeenete ja personaalsete kingituste valikuga e-pood Eestis. Meie poest leiate suurel hulgal erinevaid kingitusi ja kingiideid – nagu näiteks fotokruusid, t-särgid erineva trükiga, fliisid trükiga, tikanditega saunalinad ja käterätikud ning palju teisi huvitavaid tooteid. Fotomeened on väga universaalsed kingitused, mis sobivad hästi kingituseks sünnipäevaks, isadepäevaks, jõuludeks, sõbrapäevaks ja paljudeks teisteks tähtpäevadeks. Fotomeenete puhul on iga toode eriline ja isikupärane. Kui jääte hätta erinevate tähtpäevade jaoks kingituste valimisega, siis on meie lehel ka spetsiaalne Kingiideede leht, kust leiate võimalike ideid isadepäevaks, reklaamkingitusteks, sünnipäevaks ja teisteks tähtpäevadeks.

Lisaks Hiirekese Perekeskusele on Teil võimalik NetiKink e-poes ka toetada Eesti Juhtkoerte Kasutajate Ühinguga (EJKÜ) tegevust. Koostöö on lihtne – meie poes on üleval EJKÜ koerte piltidega tooted. Ostes mõne selle toote läheb sellest tootest mingi kindel summa ka EJKÜ-le. Seega on Teil nüüd võimalik soetada endale ilus ja kena kingitus ja samal ajal toetada ka EJKÜ tegevust. Eesti Juhtkoerte Kasutajate Ühing on väike, tubli ja tegus MTÜ, mis koondab „ühise mütsi“ alla vaegnägijaid ja pimedaid inimesi, kes oma igapäevaelus kasutavad kodust väljas käies juhtkoera abi.

Kingitused internetist – NetiKink